Trevlig novemberdag

klacken1

Ställdalens Naturstudieklubb, det är verkligen ett gäng som håller ihop i vått och torrt. Ta bara torsdagen som exempel! Redan på förmiddagen strålade ett trettiotal av medlemmarna samman i bassängen på Klacken för bastu bad och mysig samvaro, följt av gemensam lunch. Värd för den delen av programmet var Jimmy Hoppe, som personligen deltog i själva måltiden, men hoppade över doppet trots att han om någon borde veta hur varmt och skönt vattnet är numera.
Mat smakar ju alltid bra efter ett bad, och dagens raggmunk med fläsk var inget undantag, utan avslöjade att en bra kock huserar i köket. Jimmy Hoppe berättade att fler och fler gäster söker sig till Klacken, och att han därför är på väg att anställa ännu en kock och att en handfull andra saker också är på gång.

Ja Jimmy Hoppe berättar gärna och mycket – och till och med på rim, men det var ju Naturstudieklubben det här skulle handla om och den där dagen tog inte slut på Klacken.

bildvisn1

Några timmar senare samlades man på hemmaplan, dvs Bruksgården i Ställdalen, där Bengt och Thyra Lundell visade bilder från klubbens olika utflykter och aktiviteter under det gångna året. Alla bilder var inte tagna av Lundells själva, utan resultatet av en insamling bland medlemmarna, och det blev över 200 bilder!

bildvisn2

Många trevliga minnen återupplivades under kvällen, och säkert saknades inte samtalsämnen under det efterföljande fikat.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.