Aktiviteter närmaste tiden.

Hej alla naturintresserade.

2021-05-23

Naturstudieklubbens styrelse har haft möte och beslöt då att försöka få igång lite verksamhet.

Vi har åtaget oss att inventera för kommande ängar i Kopparberg. Platserna är utsedda. Den 1 juni mötes vi på parkeringen nere vid resecenter kl.14.00. Ta gärna med fika för vi ska besöka 2 platser till.

Den 3 juni åker vi till Garphyttans Nationalpark. Vi startar från Ahlstoms parkering kl.10.00. De som vill kan ansluta på Allerstatomten. Vi vet att vi stänger ute dem som arbetar men skall vi åka en helg så får  vi trängas med andra och det vill vi undvika. Ta med fika.

Vilda Blommornas dag är inte utlyst som vanligt men Naturstudieklubb tycker att det är en så fin tradition så vi går ut och tittar på blommor iallafall. Vandringen kommer att vara i Östra Born den 20 juni. Samling på Ahlstroms parkering kl.14.00. Ta med fika.

Årsmötet är planerat till den 3  juli kl.15.00 på Tingshuset. Tyvärr måste vi ha föranmälan på grund av restriktioner som vi inte tror är helt släppta då. Gränsen är 20 personer. Sista anmälningsdagen är 28 juni.

Måndagen den 5 juli går färden till Finnstigen i Bredsjö. Start kl.10.00 från Ahlstroms parkering. Ta med fika.

Kjell kommer guida någon tur i Ställdalen med omnejd. Information om tid och plats kommer via email.

Detta  är vad som sker närmaste tiden. Ett program är planerat att komma i postlådan den närmast tiden. Du som är medlem och inte får något brev i postlådan eller informationsbrev från mig skicka adress och mailadress till mig så vi vet att ni får den information vi skickar ut. Tel. 073-2134210 eller thy.lundell@telia.com.

Må så gott så ses vi

Thyra

 

 

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.