Program

Program 2021

Torsdagen den 3 juli Utflykt till Garphyttans Nationalpark.  Samling på Ahlstroms parkering kl.10.00. Det går också att ansluta på Allerstatomten. Medtag matsäck.

Söndagen den 20 juni Det firas ingen officiell Blommornas Dag i år men klubben tycker att vi haft så fina vandringar så vi vill fira den. Samling på Ahlstroms parkering kl.14.000 för färd mot Östra Born.  Medtag fikakorg.

Lördagen den  3 juli  Årsmöte kl.15.00 på Tingshuset. Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Lättare förtäring. Förhoppningsvis har restriktionerna lätta så vi hoppas att 20 personer kan mötas. Föranmälning till Thyra tel. 073-2134210 senast 28 juni.

Måndagen den 5 juli Utflykt till Finnstigen, Bredsjö. Samling på Ahlstroms parkering kl.10.00. Det går också att ansluta på parkeringen vid resecenter. Medtag fika.

Lördagen den 24 juli Utflykt till Eskils (Frodes) koja. Samling på Ahlstroms parkering kl.14.00. Medtag fika.

Lördagen den 14 augusti Slåtter på Dansarbacken. Start 10.00 men det går bra att ansluta senare. Medtag räfsa och/eller lie och eget fika. Klubben bjuder på lättare lunch. Detta arrangemang är en viktig inkomstkälla för klubben eftersom vi får EU pengar fö skötseln. Vi har åtagit oss att sköta ängen och därför behövs många arbetsvilliga armar men alla är välkomna.

Kjell har lovat att ta med oss på promenader i Ställdalens närhet. Några dagar är inte bokade än. Men jag meddelar via mail när det är dags.

Arbete med att inventera för ängar i Kopparberg kommer att pågå hela sommaren. Närmast gäller 1 juni kl.14.00. Samling på parkeringsplatsen Resecenter

Det kan dyka upp spontana utflykter under sommaren. Dessa annonseras via mail.